Hjem Trenger Kjærlighet? Prøv Disse Forbedringsideene

Utstyr deg til å håndtere oppussingsarbeid kan gjøre deg til en bedre huseier og gi familien et mer komfortabelt sted å bo. Du må lære så mye som mulig om forbedring av hjemmet før du begynner med et prosjekt. Du bør gå gjennom følgende artikkel for noen nyttige tips som hjelper deg med å fullføre oppussingsprosjektene du er interessert i.

Isoler hjemmet ditt for å spare energi og senke varme- og kjøleregningene. Sjekk loftet, samt vinduer og dører. Eventuelle lekkasjer bør repareres. Værstriping kan legges til dører og vinduer og ny isolasjon kan legges til loftet. Du vil beholde luften du betalte for å varme eller avkjøle, inne i hjemmet.

Sett sikkerhet først. Sørg for å bruke verneutstyr som en hard hatt og vernebriller når det er nødvendig. Bruk elektroverktøy (spesielt de du ikke er kjent med) med ekstrem forsiktighet. Les instruksjonene og be om hjelp når det er nødvendig. Oppussingsbutikker er en stor ressurs for informasjon.

Hvis du har høye elektriske regninger hver måned, bør du vurdere å installere solcellepaneler på taket ditt. Selv om de kan være dyre og arbeidskrevende på kort sikt, vil du på sikt kutte ned på strømregningen og bidra til å hjelpe Jorden gjennom å utnytte grønnere energikilder. Det er også skattefradrag for de som installerer solcellepaneler.

Få virkelig gode referanser for entreprenører du bruker på forbedringene dine. Det er altfor lett for en bedragere å ta pengene dine og løpe, og etterlate deg med et vrak i et hjem og ikke mer penger til å fikse det. Ikke stol på hvem som helst. Sørg for at du har mange gode referanser, fra folk du virkelig stoler på.

Hvis du ansetter en entreprenør, må du sørge for at du holder god journal. Unngå å tro at entreprenøren vil gjøre det for deg. Hold på eventuelle kontrakter, fakturaer, kvitteringer og andre papirer knyttet til ditt boligforbedringsprosjekt. Dette hjelper alle involverte å holde fokus på den nåværende oppgaven.

Linoleum er et flott alternativ til flislegging, da det er mye mer lommebokvennlig. Imidlertid kan den bli lett skrapet med bruk. Du kan raskt bli kvitt linoleumsskraping ved å gni hvit tannkrem på den med en klut. En annen hurtig løsning er å spraye WD-40 på det berørte stedet og sørge for å avfette området når du er ferdig, med såpevann.

Det mest irriterende i hjemmet ditt er et vindu som sitter fast. Du kan enkelt fikse problemet med en liten smule smøremiddel i silikon. Spray litt smøremiddel på en gammel klut eller fille og tørk det langs glidesporene. Sprayen hjelper smøre sporene, noe som igjen gjør vinduet lettere å åpne og lukke.

Det kan være veldig givende å bruke tiden på å gjøre oppussing. Den beste måten å oppnå gode resultater på er å lære alt du kan om typen prosjekt du planlegger å takle. Ved å følge denne artikkels veiledning og tips, vil du komme godt i gang med ditt siste oppussingseventyr.

Enkle DIY Forbedringsprosjekter